Cooking Factory ‘Kochfabrik’
1/4

Solution

The location was designed to hold cooking events and corporate parties.

Explain how and why you created this work. Was it for a specific brief, etc.?

A large open space devided into three functional zones without conventional walls. The single-level accommodates a dining, cooking areas and socialising spot. Throughout uncovering the building’s original walls — the raw brick and concrete were found on site, incorporated them in the space. Rustic timber finishes of the furniture adds warm and comfort feel to the interior.

What were you trying to express?

Precise lighting design planing added a fresh dose of style and substance to the space. Throughout diversity of application and colours its transform the room in a single afternoon.

Is it 100% your original work?

Yes, 100% my work.

Other entries in this project